Je kan in één keer uitstel van betaling vragen voor alle aanslagen inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting (btw) en loonheffingen.

Wil je uitstel van belasting betaling aanvragen én heb je een (naheffings)aanslag ontvangen? Vraag in één keer voor meerdere belastingen via deze link betalingsuitstel aan. Nadat de belastingdienst het verzoek heeft ontvangen, stoppen zij met invorderingsmaatregelen. Je krijgt automatisch 3 maanden uitstel van betaling. Een boete voor het niet op tijd betalen van btw of loonheffingen hoef je niet te betalen.

Voordat je start heb je jouw digid nodig, ook als je een B.V. hebt. Dit nummer wordt nergens opgeslagen en is alleen nodig om bij het formulier te kunnen komen. Heb je een B.V. of maatschap/VOF, dan heb je wel het RSIN nummer nodig. Dit vind je op het uittreksel KVK.

Mogelijk is een betalingsuitstel van 3 maanden te kort. Je kunt ook voor een langere periode uitstel aanvragen. Dan vraagt de belastingdienst om aanvullende informatie. Hierover publiceert de belastingdienst via hun website. Stuur hoe dan ook het verzoek tot uitstel van betaling naar de belastingdienst.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *