Kom in actie voor je pensioen

Je bent zelfstandig ondernemer en werkt elke dag vol passie aan je bedrijf en je doelstellingen. Maar hoe zit het met je oude dag? Ben je daar ook actief mee bezig? Of voel je weerstand en maak je je stiekem zorgen? Machteld Koenraad en ik delen jouw onrust. Ook wij schoven dat pensioen liever voor ons uit. Tóch besloten we in actie te komen. Het moest maar eens gebeuren.

Als buddy’s komen Machteld en ik elke maand een dag samen en dagen we elkaar uit. Gewoon, om onze bedrijven nóg beter te maken. Zo bespreken we onze doelen en ambities. Eén doel hebben we gemeenschappelijk: een zorgeloze pensionado worden. Een gezonde, kapitaalkrachtige senior met een comfortabel leven. Het is dat wij altijd een strakke agenda hebben, maar daar kunnen we uren over sparren en dromen.

Als collega-ondernemers begrijpen we dat pensioen niet het meest sexy onderdeel is van jouw ondernemerschap. Het aanbod van banken, verzekeraars en financiële instellingen is zo complex, waar moet je beginnen? Als professionals kennen Machteld en ik de financiële en fiscale wereld en we helpen je graag op weg. Dat doen we in de workshop Oude dag, goed geregeld. Informatie en aanmelden, klik hier.

Samen met ons ontwerp je je eigen concrete en realistische ‘pensionado-plan’. In drie uur ben je op de hoogte van alle oudedagsvoorzieningen en weet je hoeveel geld je elke maand apart gaat zetten. Zodat je niet langer wakker ligt en straks het leven kunt leiden dat jij als pensionado wilt.

Meer weten over de workshop Oude dag, goed geregeld klik hier.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *